Brasserie Schutterslust

8269287d62f7d47d410968d7106fa0d515cd3c94
Zaalverhuur Rijen
Brabantse gastvrijheid
Voor elke gelegenheid
Authentieke brasserie

Zaalverhuur in omgeving Rijen is mogelijk bij Brasserie Schutterslust. Wij staan bekend als brasserie en feestlocatie in Molenschot en omstreken. Wij bieden u een goede service, een prettige sfeer en uiteraard lekker eten en drinken. Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovenal zult u bij ons de echte Brabantse gastvrijheid ervaren.


Direct reserveren!


Brasserie Schutterslust: zaalverhuur in omgeving Rijen voor feesten


Als u veel gasten uit wilt nodigen op uw feest, is het soms niet mogelijk om het feest bij u thuis te vieren. Bovendien is uw feest extra leuk wanneer u het vier op een bijzondere en sfeervolle locatie. Brasserie Schutterslust is zo’n locatie. Wij hebben een grote feestzaal die ruimte biedt aan maximaal 180 gasten. Een feest is natuurlijk pas echt geslaagd als er ook lekker eten en drinken is. Dat verzorgen wij ook voor u. Onze bediening voorziet alle gasten van een lekker drankje en er kan zelfs een menu op maat worden geschreven. Kies voor onze zaalverhuur in omgeving Rijen.


Menu op maat


Als u graag een menu op maat wilt laten schrijven, kunt u al wat inspiratie opdoen door de menukaart van onze brasserie eens te bekijken. Dan ziet u welke heerlijke gerechten wij voor u kunnen bereiden en serveren. U mag ook altijd bellen naar 0161-431227 om de mogelijkheden voor ons zaalverhuur in omgeving Rijen te bespreken. 


Andere bezoekers bekeken ook:
Feestlocatie ulvenhout | Zaalverhuur rijen | Eten gilze